Impressum

Inhoudelijke verantwoordelijk volgens § 55 Abs. 2 RStV.

Uitgever
Biologische Station Krickenbecker Seen
Krickenbecker Allee 17
D-41334 Nettetal
Tel.: 0 (049) 21 53-95 83 52
Fax: 0(049) 21 53-95 83 59
www.bsks.de
E-Mail: info@bsks.de

Redactie
Joost Bogaerts
Frank Lammerz
Dr. Ansgar Reichmann

Layout en Programmering:
astor design
Désirée Astor
E-Mail: desiree.astor@gmx.net
www.astor-design.de

Aansprakelijkheid
Voor alle links op deze website: Hiermee distantiëren wij ons van alle inhoud van alle door links aangeven pagina’s op deze website en eigenen de inhoud van deze pagina’s niet toe. Deze verklaring geldt voor alle op deze website weergegeven links. De uitgever van deze website is niet verantwoordelijk voor de inhoud van directe en indirecte verwijzen van andere internetpagina’s (links). Inhoud welke niet binnen het verantwoordelijkheidsgebied van de uitgever ligt – voor zover deze uitgever daar geen weet van heeft –, valt niet onder zijn verantwoordelijkheidsbereik. Ten tijde van het invoegen van de links, waren de betreffende webpagina’s vrij van illegale inhoud. De uitgever heeft geen enkele invloed op de actuele en toekomstige weergave, inhoud of eigendomsrechten van de door links aangegeven pagina’s.

Informatie over gegevensbescherming
a)
Bij een bezoek aan onze webpagina’s worden, zoals in de regel gebruikelijk is bij alle websites, de volgende gegevens opgeslagen: datum en tijd van websitebezoek, naam van de opgevraagde bestanden, internetadres van de computer van de bezoeker, toegepaste browser en de resultaten van de aanvragen van de bezoeker resp. de overdracht van informatie. Deze gegevens worden, na statische evaluatie, regelmatig automatisch gewist. Gevolgtrekkingen uit de handelswijze en de duur van bezoek van de website, zijn niet mogelijk.

b)
Bij het gebruik van het internetaanbod onder het adres www.natuur-cultuut.eu, .de, .nl, is het in de regel noodzakelijk persoonlijke gegevens te vermelden. De opgave van persoonlijke gegevens gebeurd in deze gevallen dan op vrijwillige basis. Persoonlijke gegevens worden gebruikt om de aangevraagde service te kunnen uitvoeren. Er worden geen persoonlijke gegevens aan derden doorgegeven. Gebruikers van het aanbod onder www.natuur-cultuur.eu, .de, .nl, hebben, voor zover zij persoonlijke gegevens hebben opgegeven, altijd de mogelijkheid de gegevens te laten wissen door de uitvoerende instantie.

Inhoudsopgave

Netwerk natuur en cultuur

1. Neanderthal Museum

2. Naturkundig Museum Benrath

3. Archeologisch Museum Haus Bürgel

4. Biologisch Station Haus Bürgel

5. Kinderboerderij stad Neuss

6. Geologische Dienst NRW

7. Niederrheinisches Freilichtmuseum

8. Natuurparkcentrum Haus Püllen

9. Infocentrum van de Biologische Station Krickenbecker Seen

10. Infocentrum Groote Heide

11. Museum Jacht en Mens

12. Museum De Locht, National Asperge- en Chapignonmuseum

Actueel

Impressum

Privacy Policy

naar de top van de pagina


net:natuur_cultuur Het Verbond der naturkundige Musea aan Rijn en Maas